Onze praktijk

De praktijk is sinds januari 2005 gevestigd aan het Reisenakker 2 te Zevenaar in het oude gebouw van het waterschap Rijn en Ijssel. In het zelfde pand zijn tevens een verwijspraktijk voor implantologie het “Implantonium” (zie voor specifiekere informatie de website www.implantonium.nl, een plastisch chirurg en een logopediepraktijk.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. U vindt meer informatie bij Contact.

Met de tandtechnisch laboratoria Goedegebuure Tandtechniek (www.goedegebuure.nl) en Dental Lab Jan Mulder (www.dentallab.nl) bestaat een zeer goede samenwerking.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op!

Mondhygiëniste

In de praktijk is een vrijgevestigde mondhygiëniste werkzaam, waar u desgwenst zonder verwijzing een afspraak kunt maken.

CEREC-kroon behandeling

In de praktijk is het mogelijk in een zitting een kroon of inlay te laten vervaardigen, zonder happen en noodvoorziening. De methode is is reeds twintig jaar in ontwikkeling en wordt nu uitgebreid toegepast in de tandheelkunde. Zie voor gedetailleerde informatie en demonstratie video’s: http://www.cereconline.com/cerec/index.php?page=demo

Implantologie

Door de goede samenwerking met het Implantonium zijn wij in staat u zeer gespecialiseerd te informeren over deze behandelingen, of het nu gaat om een ‘klik gebit’ op implantaten of een kroon/brug op implantaten

In de praktijk wordt uitgebreid aandacht gegegeven aan het op het gemak stellen van de patiënt. In een eerste consult wordt tijdens onderzoek in kaart gebracht wat er eventueel moet gebeuren, hetgeen vervolgens met u wordt besproken.