Onze praktijk – Teampraktijk "de Dijkgraaf" – Zevenaar
Algemene tandheelkunde
Teampraktijk "de Dijkgraaf"
Teampraktijk de Dijkgraaf

Onze praktijk

De praktijk is sinds januari 2005 gevestigd aan het Reisenakker 2 te Zevenaar in het oude gebouw van het waterschap Rijn en IJssel.

Een moderne praktijk voor het hele gezin.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. U vindt meer informatie bij Contact.

Met de tandtechnisch laboratoria Goedegebuure Tandtechniek (www.goedegebuure.nl) en Dental Lab Jan Mulder (www.dentallab.nl) bestaat een zeer goede samenwerking.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op!

Mondhygiëniste

In de praktijk is een vrijgevestigde mondhygiëniste werkzaam, waar u desgewenst zonder verwijzing een afspraak kunt maken.

CEREC-kroon behandeling

In de praktijk is het mogelijk in een zitting een kroon of inlay te laten vervaardigen, zonder happen en noodvoorziening. De methode is is reeds 40 jaar in ontwikkeling en wordt al jaren uitgebreid toegepast in de tandheelkunde.

Implantologie

Door de goede samenwerking MKA Doetinchem zijn wij in staat u zeer gespecialiseerd te informeren over deze behandelingen, of het nu gaat om een ‘klik gebit’ op implantaten of een kroon/brug op implantaten

In de praktijk wordt uitgebreid aandacht gegegeven aan het op het gemak stellen van de patiënt. In een eerste consult wordt tijdens onderzoek in kaart gebracht wat er eventueel moet gebeuren, hetgeen vervolgens met u wordt besproken.